ماكيان البرز ماكيان البرز .

ماكيان البرز

بهترين خوراك گاو شيري و گوشتي براي گرفتن بيشترين سود چيست؟

در مطالب قبل درمورد يادگرفتن محافظت و پرورش گاوهاي گوشتي و شيري در خدمت شما بوديم . روز جاري قصد داريم در اين پست در رابطه شايسته ترين خوراك گاو شيري و گوشتي براي تصاحب كردن بيشترين سود، آموزش هايي را به شما معرفي بنماييم . 

مقدمه: 
در گاوپرواري و پرورش گاو دو نكته خيلي حائز اهميت هست . يكي رعايت نكات بهداشتي و ديگري تغذيه درست و اصولي گاوها . رعايت بهداشت در گاوداري سبب مي شود كه حيوان‌ها كمتر در معرض بيماري ها قرار بگيرند و در فيض گوشت و شير تندرست تري خواهند داشت . همچنين تأثير تغذيه مناسب بر رويش خوب تر و عمده گاوها بر هيچ كس پوشيده نيست . در ادامه ما مطالبي را براي شما تنظيم و آماده نموده ايم كه به امداد آنها مي توانيد شاهد رشد و سلامتي بي نقص گاوها باشيد . 
پرس پلت
۱-نرم 
افزار تغذيه گاو شيري – تيم خوراك ها 


مطلب 
شبيه : دانلود ۶ فيلم كاربردي آموزش گاوداري (شيري و گوشتي) كه بايد ببينيد! 
۲- 
بهترين غذا براي گاوهاي شيري: علف 
باغ: علف باغ در تغذيه گاو شيري و پرواري استفاده مي شود . به برهان داشتن حرفه هاي بلند، نشخوار دام ها را زياد مي نمايد . به علاوه در گاوهاي شيري منجر بيشترشدن چربي شير مي شود . براي خودداري از خارج شدن پرسرعت خوراك هاي آردي از تن دام هاي پرواري از اين علوفه استعمال مي كنند . 

خوراك-گاو 

براي بالا بردن ميزان چربي شير گاو، اضطراري است كه نسبت به مدل كربوهيدرات و مقدار تجزيه‌پذيري آن، دقت شود . براي مثال: جو سريعتر از ذرت در شكمبه تخمير مي گردد . اعتنا به تراز فيبر خام در جيره و تناوب غذايي ميتواند از بروزاسيدوز شكمبه (كه در اثر تجزيه سريع مواد دانه‌اي حاصل مي‌شود) خودداري كند . براي پيشگيري از كاهش اندازه چربي شير در تابستان، گاوهاي شيري مي بايست با علوفه جديد تغذيه گردند تا تشويق به مصرف اكثر عذا شوند . علاوه بر اين، گاوهاي شيري بايد بيشتر در ارتفاع شبكه هاي اجتماعي تغذيه شوند و با اضافه كردن بدون واسطه باكتري‌ها و مخمر به جيره غذايي، مصرف و قابليت و امكان هضم آن بهبود مي يابد . به كارگيري از مواد بافري (مانند جوش شيرين) به منظور خودداري از كاهش PH شكمبه ناشي از مصرف كمتر علوفه در هواي گرم، پيشنهاد مي گردد . كل جيره غذايي بايد حاوي ۱۸ تا ۱۹‌درصد پروتئين خام باشد . 

پروتئين اضافي بر احتياج سبب ارتقا هزينه جيره غذايي شده و پروتئين شير را بطور معني‌دار افزايش نمي‌دهد و چه بسا ممكن مي باشد باعث اختلالات توليد‌مثلي شود . جيرهٔ غذائى كه گاو شيرده مى‌خورد به ميزان شير توليدى و كيفيت آن بستگى داراست . گاوهائى كه شير بيشترى توليد مى‌كنند در مقايسه با گاوهاى هم‌وزن و هم‌سن خويش كه شير كمترى توليد مى‌كنند به غذاى بيشترى احتياج دارا هستند و مقدار پروتئين موردنياز گاوهاى شيرده ۱۶۰ تا ۲۶۸% بيشتر از مقدار پروتئين مسئله احتياج براى گاو كم آب مي‌باشد . اندازه انرژى موضوع نياز ۳۶ تا ۶۸% كلسيم و فسفر موردنياز ۱۰۰-۲۵۰ % بيشتر هست . در صورتيكه كيفيت علوفه چراگاه بالا باشد احتياجات گاوهاى شيرى را تأمين مى‌كند، در زير چنين شرايطى بايد نمك و مواد معدنى به اندازه كافى در اختيار حيوان قرار داده شود . در مواقعى كه كيفيت علوفه پائين مي باشد و يا به مقدار محدود به حيوان داده مى‌شود، جهت تأمين احتياجات حيوان بايد مقدارى كنسانتره در جيرهٔ غذائى حيوان خواسته شود . 

۳-نكاتي 
در مورد تغذيه گاوهاي شيري: جيره غذايي بايد حاوي ۶۰ تا ۶۵‌درصد پروتئين محلول مصرفي (SIP) در كل جيره غذايي باشد . 
اندازه پروتئين محلول مصرفي (SIP) بايستي برابر نصف ۳۰ تا ۳۲‌درصد پروتئين قابل تجزيه (DIP) كل جيره غذايي باشد . در اين صورت، ازت قابل دسترسي براي رويش باكتري‌هاي شكمبه تأمين مي‌شود . 
كل جيره غذايي بايستي دربردارنده ۳۵ تا ۴۰‌درصد پروتئين غيرقابل تجزيه (UIP) باشد . 
براي بيشترشدن اندازه ايجاد شيره مي بضاعت تا حدودي از كنسانتره دامي استفاده كرد . مصرف مضاعف كنسانتره سبب اندك شدن چربي شير مي شود . در اين وضعيت بايستي از علوفه هاي مرغوب با فن هاي بلند و كنجاله تخم پنبه به كار گيري كرد . 
برچسب: پرس پلت،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۰:۴۸ توسط:علي پور موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :